RVS specialist / Lasser / Constructie bankwerker

Omschrijving

Jij werkt mee aan het lassen/monteren van bijvoorbeeld een 100 meter lange productielijn die de lekkerste foodbar ter wereld maakt! Wij assembleren onze productielijnen volledig in-house, dus je bent betrokken bij het volledige project.

 

Dit ga je doen als RVS Specialist  

Je krijgt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het samenstellen, lassen, monteren van losse onderdelen tot een product of installatie in overeenstemming met de werkplaatstekeningen en projectspecificaties. Binnen het project realiseer jij de gewenste kwaliteit en efficiency, zonder het veiligheidsbeleid uit het oog te verliezen.  

 

Dit zijn je verantwoordelijkheden: 

  • Zelfstandig laswerkzaamheden verrichten conform vastgestelde productspecificaties en levertijden van het project/de werkopdracht; 
  • Mede bepalen van de werkmethode en volgorde van samenbouw; 
  • Verbeteringen aangeven om de kwaliteit en de doorstroming van de productie te verhogen; 
  • Eigen werkzaamheden plannen binnen de vaste volgorde van werkorders.  

Wie zijn wij?  

Orangeworks, gevestigd in Mill en Veghel, is al ruim 45 jaar actief met het ontwerpen en bouwen van procesinstallaties voor de internationale voedingsindustrie. Innovatie, kwaliteit en professionalisme zijn de pijlers onder het huidige succes. Veel van de toegepaste onderdelen worden in eigen huis geproduceerd. Orangeworks is de afgelopen jaren significant gegroeid en er zijn nu meer dan 80 vaste medewerkers in dienst. Met een ambitieuze en realistische strategie wordt ook voor de komende jaren ingezet op een verdere groei van de organisatie. Kijk vooral ook even op onze website!

Vereisten

Dit hebben wij onze nieuwe collega te bieden  

Een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke inzet. Daarbij collegialiteit binnen het team en een no-nonsense aanpak. Wij bieden een marktconform salaris en passen de cao voor de Klein Metaal toe. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskosten en een bonusregeling. 

 

Dit staat op je cv  

Je hebt een aantal jaar ervaring als lasser en voert zelfstandig je werkzaamheden uit. Bij vorige werkgever(s) ben je altijd zelf verantwoordelijk geweest voor het dagelijks onderhoud aan de machine en gereedschap. Je bent gewend om veel maatwerk op te pakken, ervaring met grote installaties en complexe producten zijn wenselijk. Daarbij zie jij in een oogopslag wat er gemaakt moet worden op een technische tekening.  Je efficiënte werkaanpak en technische ervaring vul je aan met: 

  • Technische opleiding en lasniveau TIG 2/3; 
  • Hoogwerk certificaat (pre)/Heftruckcertificaat (must); 
  • VCA-vol; 
  • Nederlands in woord en geschrift en basiskennis Engels; 
  • Ruimtelijk inzicht. 

 

We zien je sollicitatie graag tegemoet!  

Word je uitgedaagd door deze functie? Klik dan op onderstaande button en solliciteer! Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door!  Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Frank Ingenbleek (recruiter a.i.) op nummer 06-43230578  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ons recruitment proces wordt verzorgd door iRecruit.